Tuinmeubelen   Puccini ligbedden   Loungeset Laren  Zweefparasol Jardinico   2400 x 1062

exclusieve
tuinmeubelen
voor ultiem comfort

Tuinmeubelen

Houdt u ook van relaxen in uw eigen tuin? Met het comfort van de beste meubelen? Dan zit u goed bij HG tuinmeubelen. U vindt bij ons alleen tuinmeubelen van kwaliteitsmerken, zoals 4 Seasons Outdoor, PB Casual, Suns en Jardinico. 

Als één van de eerste showrooms van Nederland hebben wij al een deel van de nieuwe 2023 collectie in onze showroom staan!

Tuinsets van HG tuinmeubelen

Lekker ontbijten, lunchen of dineren in comfortabele diningstoelen. Met onze tuinsets bent u verzekerd van kwaliteit en comfort. Welke stijl past bij u?  

Loungesets van HG tuinmeubelen

Met onze loungesets is het heerlijk loungen in uw eigen omgeving. Van tweezitsbanken tot ligbedden en van hoekopstellingen tot loungestoelen. Ons assortiment is zeer divers, met uiteenlopende afmetingen, elementen en materialen. Met altijd kussens van de beste kwaliteit.

POPULAIRE TUINMEUBELEN

Bora lounge

De Bora loungeset wordt gekenmerkt door zijn arm- & rugleuningen die gestoffeerd zijn met daarnaast in de meubels dikke kussens. Kortom een set met een uitnodigend om in weg te dromen.

Legna daybed

De Legna ligbedden vallen op door het elegant verticaal gevlochten touw in combinatie met een donker teakhouten onderstel. De kussens zijn all weather en van hoogwaardige kwaliteit.

Puccini diningset 4 Seasons Outdoor   Puccini HG Tuinmeubelen 1   800 x 480

Puccini dining latte

De Puccini diningserie  wordt gekenmerkt door prachtig geknoopt touw in combinatie met latte (cappucino) aluminium poten. Erg mooi bij een beton polymeer tafel in bijpassende kleur.

De kwaliteit van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 17:00 uur
Dinsdag         9.30 - 17.00 uur
Woensdag     9.30 - 17.00 uur
Donderdag    9.30 - 17.00 uur
Vrijdag           9.30 - 17.00 uur
Zaterdag        9.30 - 17.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
PB Casual
Jardinico
SUNS
Heatsail
KS Verlichting