exclusieve
tuinmeubelen
voor ultiem comfort

Tuinmeubelen

Houdt u ook van relaxen in uw eigen tuin? Met het comfort van de beste meubelen? Dan zit u goed bij HG tuinmeubelen. U vindt bij ons alleen tuinmeubelen van kwaliteitsmerken, zoals 4 Seasons Outdoor, PB Casual, Suns en Jardinico. 

Tuinsets van HG tuinmeubelen

Lekker ontbijten, lunchen of dineren in comfortabele diningstoelen. Met onze tuinsets bent u verzekerd van kwaliteit en comfort. Welke stijl past bij u?  

Loungesets van HG tuinmeubelen

Met onze loungesets is het heerlijk loungen in uw eigen omgeving. Van tweezitsbanken tot ligbedden en van hoekopstellingen tot loungestoelen. Ons assortiment is zeer divers, met uiteenlopende afmetingen, elementen en materialen. Met altijd kussens van de beste kwaliteit.

POPULAIRE TUINMEUBELEN

Marbella lounge

Het Marbella daybed  wordt gekenmerkt door robuust verticaal geweven touw om een antraciet aluminium frame. Verkrijgbaar als  2-persoons.

Ramblas dining

De Ramblas diningserie valt op door het elegant verticaal gevlochten touw in combinatie met een antraciet aluminium onderstel. De zitkussens zijn all weather en 4 seasons proof.

Flores dining zwart

De Flores diningserie  wordt gekenmerkt door prachtig verticaal gevlochten touw in combinatie met naturel bruin teakhouten poten. Erg mooi bij een teakhouten tafel.

De kwaliteit van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 18.00 uur
Vrijdag           9.30 - 18.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
Heatsail
PB Casual
KS Verlichting
SUNS
Jardinico