welkom in onze
showroom
Nootweg 11 | Loosdrecht

HG tuinmeubelen showroom

 Nieuwe tuinmeubelen wilt u voelen of proefzitten. Kom naar Loosdrecht en laat u inspireren in onze tuinmeubelen showroom van twee verdiepingen. U parkeert gratis aan de voor- of achterzijde van de showroom. 

Als één van de eerste showrooms in Nederland presenteren wij u de nieuwe collectie voor seizoen 2023.

Ontdek onze collectie

Onder het genot van een kop koffie nemen wij uw wensen door en geven wij een vrijblijvend advies. Zo weet u 100% zeker dat uw tuinmeubel, terrasverwarming, buitenverlichting of parasol voldoet aan uw verwachtingen.

Materialen

Met merken als 4 Seasons Outdoor, Suns, PB Casual & Jardinico bent u verzekerd van tuinmeubelen van topkwaliteit. Zeer degelijke frames, fraai vlechtwerk, all weather en UV-bestendig. Op alle sets zit 3 tot 5 jaar fabrieksgarantie.

Deskundig advies

Welke lounge- of dingingserie spreekt u aan? Wat voelt comfortabel? En welk formaat past goed bij uw terras? Wij adviseren u graag aan de hand van een ontwerp op maat. Neemt u de maten van uw terras mee?

Snelle levering

Vrijwel al onze tuin- en loungesets zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wij een set binnen 1 a 2 dagen bij u thuis afleveren. Wij monteren en plaatsen de set en voeren het verpakkingsmateriaal voor u af. 

Het comfort van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 18.00 uur
Vrijdag           9.30 - 18.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
PB Casual
Jardinico
SUNS
Heatsail
KS Verlichting