exclusieve
terrasverwarming
voor langere avonden

Het adres voor terrasverwarming

Wat is gezelliger dan buitenzitten bij een sfeervol brandend en warm vuurtje? Geniet nog meer van het buitenleven met onze exclusieve terrasverwarming. Van kachels tot sfeerhaarden en heaters. 

Terrashaarden

Deze terrashaard geeft uw tuin een prachtige sfeer en zorgt op koelere avonden voor extra verwarming. Al onze haarden zijn op basis van gas. Daardoor voorkomt u brandgevaar en stank. U treft in onze showroom een divers assortiment van loungehaarden, dininghaarden en gaslantaarns  voor de sfeer, zonder effectieve warmte. Een mooie collectie van de merken Cosi & Happy Cocooning. Hieronder een kleine selectie.

Dome terrasheater

Deze staande heater van Heatsail is de perfecte aanwinst voor uw terras. Met een warmteopbrengst van ruim 3000 Watt kun u tot in de late uurtjes buiten zitten. Ook prima als tuinlamp te gebruiken.

Cosiscoop gaslantaarn

Deze trendy gaslantaarn is een subtiele eyecatcher op uw terras. Behalve in de afgebeelde kleur Olive is deze sfeermaker ook verkrijgbaar in het zwart en ivoorwit. 

Cosiloft Divider

Een fraaie vuurtafel met zwart aluminium frame, afgewerkt met teakhout. Deze divider is ook nog eens praktisch te gebruiken als afscheiding op uw terras of op de kop van uw eettafel. 

De kwaliteit van onze terrasverwarmers
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 18.00 uur
Vrijdag           9.30 - 21.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
Heatsail
PB Casual
Happy Cocooning
Cosi
KS Verlichting
PTMD