diningserie 
Ramblas


Ramblas diningset

De Ramblas diningserie van het welbekende kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor wordt gekenmerkt door elegant verticaal gevlochten touw in combinatie met een antraciet aluminium onderstel. De antraciet zitkussens matchen goed bij het taupe touw, deze kussens zijn all weather en 4 seasons proof.

Ramblas diningsets vanaf €2.400,-
Let op: deze prijs is een vanaf prijs, dus niet de opstelling zoals op foto!

Meer informatie over de Ramblas diningserie 

De diningstoelen bestaan uit een aluminium frame wat omvlochten is met een taupe rope / touw. De hoogwaardige kwaliteit vertaald zich in een chique en stevig frame wat ook nog is onderhoudsarm is. Het onderstel is gemaakt van antraciet aluminium.

Het touw wordt op een ambachtelijke wijze met de hand om de frames gevlochten, het soort touw die hier voor wordt gebruikt is olefin rope. Dit is een UV-bestendig type touw wat ook nog is door-en-door gekleurd is.

Deze diningserie is goed te combineren met een ruim assortiment aan diningtafels. Echte aanraders bij deze Ramblas serie zijn de Quattro diningtafels, een antraciet aluminium onderstel met keramiek tafelblad met granietlook, een combinatie die met een chique uitstraling en tegelijkertijd onderhoudsarm is.

PRODUCTDETAILS

De kuipjes van deze serie zijn van taupe aluminium, de onderstellen van antraciet aluminium, het touw waarmee deze frames zijn omvlochten is rope (bergbeklimmers touw), dit is gemaakt van een polyester kern wat weer omvlochten is met olefin. Een combinatie die er voor zorgt dat het touw stevig is en daarnaast ook UV-bestendig.

De kussens hebben een binnenvulling van quick dry foam in combinatie met dacron, de stof van de hoezen is gemaakt van olefin. Een combinatie die zorgt dat de kussens snel drogen, schimmelwerend zijn, makkelijk te reinigen en ook nog is UV-bestendig.

BESCHIKBARE ELEMENTEN + AFMETINGEN
  • Ramblas diningstoel inclusief all weather kussen.
    Breedte: 61 cm, diepte: 65 cm, hoogte rugleuning: 88 cm, hoogte armleuning: 64 cm. 
GARANTIE

Op deze Ramblas diningserie zit 5 jaar fabrieksgarantie.

Vraag een offerte aan voor deze set

U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

De kwaliteit van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 18.00 uur
Vrijdag           9.30 - 18.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
Heatsail
PB Casual
KS Verlichting
SUNS
Jardinico