exclusieve
terrasverwarming
voor langere avonden

Terrasverwarmers

Wat is gezelliger dan buitenzitten bij een sfeervol brandend en warm vuurtje? Geniet nog meer van het buitenleven met onze exclusieve terrasverwarmmers. Van kachels tot sfeerhaarden en heaters. 

Terrashaard als terrasverwarmer

Deze terrashaard geeft uw tuin een prachtige sfeer en zorgt op koelere avonden voor extra verwarming. Deze prachtige haarden zijn gemaakt van cortenstaal, dit geeft dankzij haar roestige uiterlijk een stoere uitstraling. U treft in onze showroom een prachtig item aan, welke in diverse afmetingen verkrijgbaar is. 

Dome terrasheater

Deze staande heater van Heatsail is de perfecte aanwinst voor uw terras. Met een warmteopbrengst van ruim 3000 Watt kun u tot in de late uurtjes buiten zitten. Ook prima als tuinlamp te gebruiken.

Outdoor windlichten

Deze trendy windlichten zijn een subtiele eyecatcher op uw terras. Naast deze prachtige outdoor windlichten hebben we ook bijpassende outdoor kaarsen.

Disc by Piet Boon

Een fraai heater en lamp in 1 van de welbekende designer Piet Boon. Dit pronkstuk is verkrijgbaar in standaard 4 kleuren, naast verwarming nu ook sfeer en uitstraling op uw terras.

De kwaliteit van onze terrasverwarmers
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 18.00 uur
Vrijdag           9.30 - 18.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
Heatsail
PB Casual
KS Verlichting
SUNS
Jardinico