exclusieve
terrasverwarming
voor langere avonden

Terrasverwarmers

Wat is gezelliger dan buitenzitten bij een sfeervol brandend en warm vuurtje? Geniet nog meer van het buitenleven met onze exclusieve terrasverwarmers. Van kachels tot sfeerhaarden en heaters. 

Diverse terrashaarden & heaters vanaf 2995,-

Terrashaard als terrasverwarmer

Deze terrashaard geeft uw tuin een prachtige sfeer en zorgt op koelere avonden voor extra verwarming. Deze prachtige haarden zijn gemaakt van cortenstaal, dit geeft dankzij haar roestige uiterlijk een stoere uitstraling. U treft in onze showroom een prachtig item aan, welke in diverse afmetingen verkrijgbaar is. 

Terrasverwarming vanaf 2995,-

Dome terrasheater staand model

Deze staande Dome heater van Heatsail is de perfecte aanwinst voor uw terras. Met een warmteopbrengst van ruim 3000 Watt kun u tot in de late uurtjes buiten zitten. Ook prima als tuinlamp te gebruiken.


Dome terrasheater pendelend model

Deze Dome heater pendelend is een prachtige eyecatcher voor aan uw plafond. Naast een goed verwarmende heater (zonder rode gloed), is het een een prachtige outdoor lamp die dimbaar is. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, ook te zien in onze showroom.


Disc by Piet Boon

Een fraaie heater en lamp in 1 van de welbekende designer Piet Boon. Dit pronkstuk is verkrijgbaar in standaard 4 kleuren, naast verwarming nu ook sfeer en uitstraling op uw terras. Deze Disc heater is ook in onze showroom te zien.


De kwaliteit van onze terrasverwarmers
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 17:00 uur
Dinsdag         9.30 - 17.00 uur
Woensdag     9.30 - 17.00 uur
Donderdag    9.30 - 17.00 uur
Vrijdag           9.30 - 17.00 uur
Zaterdag        9.30 - 17.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
PB Casual
Jardinico
SUNS
Heatsail
KS Verlichting