diningserie 
Santander

De Santander diningserie van het welbekende kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor wordt gekenmerkt door prachtig verticaal gevlochten touw in combinatie met vergrijsd teakhouten poten. De taupe zit- & rugkussens matchen goed bij het grijs - taupe touw, al deze kussens zijn all weather en 4 seasons proof.

De diningstoelen bestaan uit een aluminium frame wat omvlochten is met een grijs - taupe rope / touw. De hoogwaardige kwaliteit vertaald zich in een chique en stevig frame wat ook nog is onderhoudsarm is. De poten onder het frame zijn gemaakt van teakhout wat in de fabriek kunstmatig vergrijsd is.

Het touw wordt op een ambachtelijke wijze met de hand om de frames gevlochten, het soort touw die hier voor wordt gebruikt is olefin rope. Dit is een UV-bestendig type touw wat ook nog is door-en-door gekleurd is.

Echte aanraders bij deze Santander serie zijn de Derby diningtafels, een teakhouten frame en tafelblad compleet vergrijsd net als de poten van de diningstoelen, een prachtige diningcombinatie met een chique en warme uitstraling.

PRODUCTDETAILS

De frames van deze serie zijn van taupe aluminium, de poten zijn van vergrijsd teakhout, het touw waarmee deze frames zijn omvlochten is rope (bergbeklimmers touw), dit is gemaakt van een polyester kern wat weer omvlochten is met olefin. Een combinatie die er voor zorgt dat het touw stevig is en daarnaast ook UV-bestendig.

De kussens hebben een binnenvulling van quick dry foam in combinatie met dacron, de stof van de hoezen is gemaakt van olefin. Een combinatie die zorgt dat de kussens snel drogen, schimmelwerend zijn, makkelijk te reinigen en ook nog is UV-bestendig.

BESCHIKBARE ELEMENTEN + AFMETINGEN
  • Santander diningstoel inclusief 2 all weather kussens.
    Breedte: 64 cm, diepte: 63 cm, hoogte rugleuning: 85 cm, hoogte armleuning: 70 cm.

Exclusief bij ons in de showroom ook verkrijgbaar in een donkere versie: gevlochten met zwart touw en daaronder naturel teakhouten poten.

GARANTIE

Op deze Santander diningserie zit 5 jaar fabrieksgarantie.

Vraag een offerte aan voor deze set

U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

versturen

De kwaliteit van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 18.00 uur
Vrijdag           9.30 - 21.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
Zebra
PB Casual
Happy Cocooning
Cosi
KS Verlichting
PTMD