diningserie 
Flores - groen

De Flores diningserie (groen) van het welbekende kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor wordt gekenmerkt door prachtig verticaal gevlochten touw in combinatie met naturel bruin teakhouten poten. De antraciet zit- & rugkussens contrasteren goed bij het olijfgroene touw, al deze kussens zijn all weather en 4 seasons proof.

Flores diningsets vanaf €2.500,-
Let op: deze prijs is een vanaf prijs, dus niet de opstelling zoals op foto!

De diningstoelen bestaan uit een aluminium frame wat omvlochten is met een groen rope / touw. De hoogwaardige kwaliteit vertaald zich in een chique en stevig frame wat ook nog is onderhoudsarm is. De poten onder het frame zijn gemaakt van teakhout wat in de fabriek vakkundig gevingerlast en verlijmd is.

Het touw wordt op een ambachtelijke wijze met de hand om de frames gevlochten, het soort touw die hier voor wordt gebruikt is olefin rope. Dit is een UV-bestendig type touw wat ook nog is door-en-door gekleurd is.

Echte aanraders bij deze olijfgroene Flores serie zijn de Belair diningtafels, een onderstel en tafelblad van naturel teakhout net als de poten van de diningstoelen, een prachtige diningcombinatie met een chique en warme uitstraling.

PRODUCTDETAILS

De frames (waar het rope omheen is gevlochten) van deze serie zijn van aluminium, de poten zijn van naturel bruin teakhout, het touw waarmee deze frames zijn omvlochten is rope (bergbeklimmers touw), dit is gemaakt van een polyester kern wat weer omvlochten is met olefin. Een combinatie die er voor zorgt dat het touw stevig is en daarnaast ook UV-bestendig.

De kussens hebben een binnenvulling van quick dry foam in combinatie met dacron, de stof van de hoezen is gemaakt van olefin. Een combinatie die zorgt dat de kussens snel drogen, schimmelwerend zijn, makkelijk te reinigen en ook nog is UV-bestendig.

BESCHIKBARE ELEMENTEN + AFMETINGEN
  • Flores diningstoel olijfgroen inclusief 2 all weather kussens.
    Breedte: 62 cm, diepte: 65 cm, hoogte rugleuning: 87 cm, hoogte armleuning: 66 cm.

GARANTIE

Op deze Flores diningserie zit 5 jaar fabrieksgarantie.

Vraag een offerte aan voor deze set

U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

versturen

De kwaliteit van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 18.00 uur
Vrijdag           9.30 - 21.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
Heatsail
PB Casual
Happy Cocooning
Cosi
KS Verlichting
PTMD