diningserie
Belize

De Belize diningserie van het welbekende kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor wordt gekenmerkt door prachtig kruislings gevlochten touw in combinatie met een aluminium onderstel. De lichtgrijze zit- & rugkussens contrasteren goed bij het antraciet touw, al deze kussens zijn all weather en 4 seasons proof.

Belize diningsets vanaf €2.100,-
Let op: deze prijs is een vanaf prijs, dus niet de opstelling zoals op foto!

De diningstoelen bestaan uit een aluminium frame wat omvlochten is met een antraciet rope / touw. De hoogwaardige kwaliteit vertaald zich in een chique en stevig frame wat ook nog is onderhoudsarm is.

Het touw wordt op een ambachtelijke wijze met de hand om de frames gevlochten, het soort touw die hier voor wordt gebruikt is olefin rope. Dit is een UV-bestendig type touw wat ook nog is door-en-door gekleurd is.

Deze diningserie is goed te combineren met een ruim assortiment aan diningtafels. Echte aanraders bij deze Belize serie zijn de Globe Sunrise diningtafel, een aluminium frame met teakhouten tafelblad met in het midden een aluminium schijf, of de Globe Ellips Ceramic diningtafel, een aluminium onderstel met keramiek tafelblad met marmerlook deze geven de Belize diningset een prachtige impuls.

PRODUCTDETAILS

De frames van deze serie zijn van antraciet aluminium, het touw waarmee deze frames zijn omvlochten is rope (bergbeklimmers touw), dit is gemaakt van een polyester kern wat weer omvlochten is met olefin. Een combinatie die er voor zorgt dat het touw stevig is en daarnaast ook UV-bestendig.

De kussens hebben een binnenvulling van quick dry foam in combinatie met dacron, de stof van de hoezen is gemaakt van olefin. Een combinatie die zorgt dat de kussens snel drogen, schimmelwerend zijn, makkelijk te reinigen en ook nog is UV-bestendig.BESCHIKBARE ELEMENTEN + AFMETINGEN
  • Belize diningstoel inclusief 2 all weather kussens
    Breedte: 64 cm, diepte: 63 cm, hoogte rugleuning: 85 cm, hoogte armleuning: 70 cm
GARANTIE

Op deze Belize diningserie zit 5 jaar fabrieksgarantie.

Vraag een offerte aan voor deze set

U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

De kwaliteit van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 18.00 uur
Vrijdag           9.30 - 21.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
Heatsail
PB Casual
Happy Cocooning
Cosi
KS Verlichting
PTMD