diningserie
Babilonia

De Babilonia diningserie van het welbekende kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor wordt gekenmerkt door kunstig kruislings geknoopt touw in combinatie met een antraciet RVS onderstel. De grijze zitkussens matchen goed bij het grijs - taupe touw, deze kussens zijn all weather en 4 seasons proof.

Babilonia diningsets vanaf €1.999,-
Let op: deze prijs is een vanaf prijs, dus niet de opstelling zoals op foto!

De diningstoelen bestaan uit een aluminium frame wat omvlochten is met een grijs - taupe rope / touw. De hoogwaardige kwaliteit vertaald zich in een chique en stevig frame wat ook nog is onderhoudsarm is. Het onderstel is gemaakt van antraciet gepoedercoat RVS.

Het touw wordt op een ambachtelijke wijze met de hand om de frames geknoopt, het soort touw die hier voor wordt gebruikt is olefin rope. Dit is een UV-bestendig type touw wat ook nog is door-en-door gekleurd is.

Deze diningserie is goed te combineren met een ruim assortiment aan diningtafels. Echte aanraders bij deze Babilonia serie zijn de Alto diningtafel, een antraciet aluminiums u-poot onderstel met warm bruin teakhouten tafelblad of de Basso diningtafels deze hebben antraciet metalen sledepoten en warm bruine teakhouten tafelbladen. Diverse combinaties die een prachtige sfeer creëren in uw tuin.

PRODUCTDETAILS

De frames van deze serie zijn van taupe aluminium, de onderstellen van antraciet gepoedercoat RVS, het touw waarmee deze frames zijn omvlochten is rope (bergbeklimmers touw), dit is gemaakt van een polyester kern wat weer omvlochten is met olefin. Een combinatie die er voor zorgt dat het touw stevig is en daarnaast ook UV-bestendig.

De kussens hebben een binnenvulling van quick dry foam in combinatie met dacron, de stof van de hoezen is gemaakt van olefin. Een combinatie die zorgt dat de kussens snel drogen, schimmelwerend zijn, makkelijk te reinigen en ook nog is UV-bestendig.

BESCHIKBARE ELEMENTEN + AFMETINGEN
  • Babilonia diningstoel inclusief 1 all weather kussen.
    Breedte: 60 cm, diepte: 60 cm, hoogte rugleuning: 87 cm, hoogte armleuning 62 cm. 
GARANTIE

Op deze Babilonia diningserie zit 5 jaar fabrieksgarantie.

Vraag een offerte aan voor deze set

U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

De kwaliteit van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

Nootweg 11
1231 CP Loosdrecht
035 820 00 02
TIJDELIJK ALLEEN OP MOBIEL BEREIKBAAR!
06 29 34 19 14
info@hgtuinmeubelen.nl

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 18.00 uur
Vrijdag           9.30 - 21.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
Heatsail
PB Casual
Happy Cocooning
Cosi
KS Verlichting
PTMD