diningserie 
Sempre


Sempre diningset

De Sempre diningserie van het welbekende kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor wordt gekenmerkt door luchtig verticaal gevlochten touw/rope in combinatie met een warm bruin teak onderstel. De lichtgrijze zit- & rugkussens matchen goed bij het grijze rope, deze kussens zijn all weather en 4 seasons proof.

Sempre tuinsets vanaf 2999,-
Let op! Vanaf prijzen betreffen niet altijd de opstelling zoals op foto.

De Sempre eetset is te zien in onze showroom in Loosdrecht!

Meer informatie over de Sempre diningserie 

De diningstoelen bestaan uit een aluminium frame wat omvlochten is met een grijs rope / touw. De hoogwaardige kwaliteit vertaald zich in een chique en stevig frame wat ook nog eens onderhoudsarm is. Het onderstel is gemaakt van massief naturel teakhout.

Het touw wordt op een ambachtelijke wijze met de hand om de frames gevlochten, het soort touw die hier voor wordt gebruikt is olefin rope. Dit is een UV-bestendig type touw wat ook nog eens door-en-door gekleurd is.

Deze diningserie is goed te combineren met een ruim assortiment aan diningtafels. Echte aanraders bij deze Sempre serie zijn de teak diningtafels, een versterking van het teakhouten onderstel, een combinatie die met een warme uitstraling en tegelijkertijd echte natuurtingen op het terras.

PRODUCTDETAILS

De kuipjes van deze serie zijn van lichtgrijs aluminium, de onderstellen van warm bruin teakhout, het touw waarmee deze frames zijn omvlochten is rope (bergbeklimmers touw), dit is gemaakt van een polyester kern wat weer omvlochten is met olefin. Een combinatie die er voor zorgt dat het touw stevig is en daarnaast ook UV-bestendig.

De kussens hebben een binnenvulling van quick dry foam in combinatie met dacron, de stof van de hoezen is gemaakt van olefin. Een combinatie die zorgt dat de kussens snel drogen, schimmelwerend zijn, makkelijk te reinigen en ook nog is UV-bestendig.

BESCHIKBARE ELEMENTEN + AFMETINGEN
  • Sempre diningstoel inclusief all weather kussen.
    Breedte: 58 cm, diepte: 58 cm, hoogte rugleuning: 88 cm, hoogte armleuning: 67 cm. 
GARANTIE

Op deze Sempre diningserie zit 5 jaar fabrieksgarantie.

Vraag een offerte aan voor deze set

U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

De kwaliteit van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 18.00 uur
Vrijdag           9.30 - 18.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
PB Casual
Jardinico
SUNS
Heatsail
KS Verlichting