diningserie 
Ravello

Ravello diningset 

De Ravello diningserie van het welbekende kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor wordt gekenmerkt door subliem verticaal gevlochten touw in combinatie met een naturel bruin teakhouten plateau. Het onderstel is van antraciet aluminium. De grijze zit- & rugkussens matchen goed bij het zwarte touw, al deze kussens zijn all weather en 4 seasons proof.

Ravello diningsets vanaf €4.600,-
Let op: vanaf prijzen betreffen niet altijd de opstelling zoals op foto!

Meer informatie over de Ravello diningserie

De diningstoelen bestaan uit een aluminium frame wat omvlochten is met een zwart rope / touw. De hoogwaardige kwaliteit vertaald zich in een chique en stevig frame wat ook nog is onderhoudsarm is. Het zit plateau is gemaakt van teakhout wat een mooie warme tekening heeft aan de zijkanten van de stoel.

Het touw wordt op een ambachtelijke wijze met de hand om de frames gevlochten, het soort touw die hier voor wordt gebruikt is olefin rope. Dit is een UV-bestendig type touw wat ook nog is door-en-door gekleurd is.

Echte aanraders bij deze Ravello serie zijn de teak diningtafels, een tafelblad van naturel teakhout net als het zitplateau van de diningstoelen, het onderstel van de tafel matcht weer met de onderstellen van de diningstoelen. Kortom een prachtige diningcombinatie met een chique en warme uitstraling.

PRODUCTDETAILS

De poten en de frames (waar het rope omheen is gevlochten) van deze serie zijn van aluminium, het zitplateau is van naturel bruin teakhout, het touw waarmee deze frames zijn omvlochten is rope (bergbeklimmers touw), dit is gemaakt van een polyester kern wat weer omvlochten is met olefin. Een combinatie die er voor zorgt dat het touw stevig is en daarnaast ook UV-bestendig.

De kussens hebben een binnenvulling van quick dry foam in combinatie met dacron, de stof van de hoezen is gemaakt van olefin. Een combinatie die zorgt dat de kussens snel drogen, schimmelwerend zijn, makkelijk te reinigen en ook nog is UV-bestendig.

BESCHIKBARE ELEMENTEN + AFMETINGEN
  • Ravello diningstoel zwart inclusief 2 all weather kussens.
    Breedte: 63 cm, diepte: 63 cm, hoogte rugleuning: 83 cm, hoogte armleuning: 68 cm.

GARANTIE

Op deze Ravello diningserie zit 5 jaar fabrieksgarantie.

Vraag een offerte aan voor deze set

U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

versturen

De kwaliteit van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 18.00 uur
Vrijdag           9.30 - 18.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
Heatsail
PB Casual
KS Verlichting
SUNS
Jardinico