Knokke tuinset 4 Seasons Outdoor   Knokke diningset HG Tuinmeubelen 2   2400 x 1062

diningserie 
Tramonti

Tramonti diningset - Special Edition

De Tramonti diningserie van het welbekende kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor wordt gekenmerkt door sterk rope wat op een unieke manier geknoopt is om een antraciet aluminium frame. De antraciet-grijze zit- & rugkussens combineren goed bij het antraciet touw, al deze kussens zijn all weather en 4 seasons proof.

Meer informatie over de Tramonti diningserie

De diningstoelen bestaan uit een aluminium frame wat omvlochten is met een antraciet rope / touw. De hoogwaardige kwaliteit vertaald zich in een chique en stevig frame wat ook nog eens onderhoudsarm is. 

Het touw wordt op een ambachtelijke wijze met de hand om de frames gevlochten & geknoopt, het soort touw wat hier voor wordt gebruikt is olefin rope. Dit is een UV-bestendig type touw wat ook nog eens door-en-door gekleurd is.

Deze diningserie is goed te combineren met een ruim assortiment aan diningtafels. Echte aanraders bij deze Tramonti serie zijn de teak diningtafels, de combinatie van lichtbruin past perfect bij de Tramonti serie. Een prachtige dinnerserie met een tijdloze uitstraling, zeker met teakhout gecombineerd een warm geheel.

PRODUCT DETAILS

De frames van deze serie zijn van antraciet aluminium, het touw waarmee deze frames zijn omvlochten en geknoopt is rope (bergbeklimmers touw), dit is gemaakt van een polyester kern wat weer omvlochten is met olefin. Een combinatie die er voor zorgt dat het touw stevig is en daarnaast ook UV-bestendig.

De kussens hebben een binnenvulling van quick dry foam in combinatie met dacron, de stof van de hoezen is gemaakt van olefin. Een combinatie die zorgt dat de kussens snel drogen, schimmelwerend zijn, makkelijk te reinigen en ook nog is UV-bestendig.

BESCHIKBARE ELEMENTEN + AFMETINGEN
  • Tramonti diningstoel antraciet inclusief 2 all weather kussens.
    Breedte: 61 cm, diepte: 67,5 cm, hoogte rugleuning: 79,5 cm, zithoogte: 49 cm.

GARANTIE

Op deze Tramonti diningserie zit 5 jaar fabrieksgarantie.

Vraag een offerte aan voor deze set

U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

De kwaliteit van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 17:00 uur
Dinsdag         9.30 - 17.00 uur
Woensdag     9.30 - 17.00 uur
Donderdag    9.30 - 17.00 uur
Vrijdag           9.30 - 17.00 uur
Zaterdag        9.30 - 17.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
Jardinico
Heatsail
Ntense
Aerocover