diningserie 
Fabrice

Fabrice diningset

De Fabrice diningserie van het welbekende kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor wordt gekenmerkt door sterk rope wat op een elegante manier geweven is om een aluminium frame met daaronder een antraciet RVS onderstel. De lichtgrijze zit- & rugkussens combineren goed bij het antraciet touw, al deze kussens zijn all weather en 4 seasons proof.

De Fabrice eetset is te zien in onze showroom in Loosdrecht!

Meer informatie over de Fabrice diningserie

De diningstoelen bestaan uit een aluminium frame wat omvlochten is met een antraciet rope / touw. De hoogwaardige kwaliteit vertaald zich in een chique en stevig frame wat ook nog eens onderhoudsarm is. Het onderstel bestaat uit een gepoedercoat sledepoot frame.

Het touw wordt op een ambachtelijke wijze met de hand om de frames gevlochten, het soort touw die hier voor wordt gebruikt is olefin rope. Dit is een UV-bestendig type touw wat ook nog eens door-en-door gekleurd is.

Deze diningserie is goed te combineren met een ruim assortiment aan diningtafels. Echte aanraders bij deze Fabrice serie zijn diningtafels met een warme uitstraling, de combinatie van teakhout of betonlook passen beide perfect bij de Fabrice serie. Een prachtige dinnerserie met een tijdloze uitstraling.

PRODUCT DETAILS

De frames van deze serie zijn van antraciet aluminium, het touw waarmee deze frames zijn omvlochten is rope (bergbeklimmers touw), dit is gemaakt van een polyester kern wat weer omvlochten is met olefin. Een combinatie die er voor zorgt dat het touw stevig is en daarnaast ook UV-bestendig.

De kussens hebben een binnenvulling van quick dry foam in combinatie met dacron, de stof van de hoezen is gemaakt van olefin. Een combinatie die zorgt dat de kussens snel drogen, schimmelwerend zijn, makkelijk te reinigen en ook nog is UV-bestendig.

BESCHIKBARE ELEMENTEN + AFMETINGEN
  • Fabrice diningstoel inclusief 2 all weather kussens.
    Breedte: 61 cm, diepte: 60 cm, hoogte rugleuning: 87 cm, hoogte armleuning: 67 cm.

GARANTIE

Op deze Fabrice diningserie zit 5 jaar fabrieksgarantie.

Vraag een offerte aan voor deze set

U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

De kwaliteit van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 18.00 uur
Vrijdag           9.30 - 18.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
PB Casual
Jardinico
SUNS
Heatsail
KS Verlichting