diningserie
Avero

Avero diningset

De Avero diningserie van het welbekende kwaliteitsmerk SUNS wordt gekenmerkt door verticaal geweven touw in combinatie met een antraciet aluminium onderstel. De grijze zit- & rugkussens matchen goed bij het grijze touw, deze kussens zijn van olefin dus all weather en 4 seasons proof.

Avero diningsets vanaf €7.500,-
Let op: deze prijs is een vanaf prijs, dus niet de opstelling zoals op foto!

Meer informatie over de Avero diningserie 

De diningstoelen bestaan uit een antraciet aluminium frame wat omvlochten is met een grijs rope / touw. De hoogwaardige kwaliteit vertaald zich in een chique en stevig frame wat ook nog eens gemakkelijk in het onderhoud is. 

Het touw wordt op een ambachtelijke wijze met de hand om de frames geknoopt, het soort touw die hier voor wordt gebruikt is olefin rope. Dit is een UV-bestendig type touw wat ook nog eens door-en-door gekleurd is.

Deze diningserie is goed te combineren met een ruim assortiment aan diningtafels. Echte aanraders bij deze Avero serie zijn de teak diningtafels, een antraciet aluminium onderstel (net als de Avero diningstoelen). Het blad is van robuust teakhout met een donkere elastische voeg. Een chique diningserie met een geweldige uitstraling & comfort.

PRODUCTDETAILS

De frames & onderstellen van deze serie zijn van antraciet aluminium, het touw waarmee deze frames zijn omvlochten is rope (bergbeklimmers touw), dit is gemaakt van een polyester kern wat weer omvlochten is met olefin. Een combinatie die er voor zorgt dat het touw stevig is en daarnaast ook UV-bestendig.

De kussens hebben een binnenvulling van quick dry foam in combinatie met dacron, de stof van de hoezen is gemaakt van olefin. Een combinatie die zorgt dat de kussens snel drogen, schimmelwerend zijn, makkelijk te reinigen en ook nog is UV-bestendig.

BESCHIKBARE ELEMENTEN + AFMETINGEN
  • Avero diningstoel inclusief 2 all weather kussens.
    Breedte: 65 cm, diepte: 80 cm, hoogte rugleuning: 90 cm, hoogte zitkussen: 50 cm. 
GARANTIE

Op deze Avero diningserie zit 5 jaar fabrieksgarantie.

Vraag een offerte aan voor deze set

U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

De kwaliteit van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 17:00 uur
Dinsdag         9.30 - 17.00 uur
Woensdag     9.30 - 17.00 uur
Donderdag    9.30 - 17.00 uur
Vrijdag           9.30 - 17.00 uur
Zaterdag        9.30 - 17.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
PB Casual
Jardinico
SUNS
Heatsail
KS Verlichting