diningserie
Nero

Nero diningset

De Nero diningserie van het welbekende kwaliteitsmerk Jardinico wordt gekenmerkt door kruislings geweven touw in combinatie met een zwart gecoat teakhouten frame. De ecru zitkussens matchen goed bij het zandkleurige touw, deze kussens zijn van sunbrella dus all weather en 4 seasons proof. 

Meer informatie over de Nero diningserie 

De diningstoelen bestaan uit een gecoat zwart teak frame wat omvlochten is met een zandkleurig rope / touw. De hoogwaardige kwaliteit vertaald zich in een chique en stevig frame wat ook nog eens gemakkelijk in het onderhoud is. 

Het touw wordt op een ambachtelijke wijze met de hand om de frames geknoopt, het soort touw die hier voor wordt gebruikt is Essegomma rope. Dit is een UV-bestendig type touw wat ook nog eens door-en-door gekleurd is.

Deze diningserie is goed te combineren met een diverse diningtafels. Echte aanraders bij deze Nero serie zijn de Nero diningtafels, een zwarte teakhouten tafel (net als de Nero diningstoelen). Het tafelblad heeft net als de diningstoelen mooie afgeronde kanten. Een gezellige diningserie die een luxe uitstraling geeft aan elke tuin. Het zwarte teakhout is door middel van onderhouds sets makkelijk te onderhouden.

PRODUCTDETAILS

De frames & onderstellen van deze serie zijn van zwart gecoat teakhout, het touw waarmee deze frames zijn omvlochten is rope (bergbeklimmers touw), dit is gemaakt van Essegomma. Een draad die gemaakt is van polypropyleen, van nature antimicrobieel, waterafstotend, bestand tegen schimmels en bacteriën en bevat daarnaast geen schadelijke stoffen. De vezel bindt zich niet chemisch met andere stoffen en is daardoor goed bestand tegen vuil, er vindt geen absorptie plaats maar het vuil blijft hooguit oppervlakkig.
Nog enkele voordelen:
- Hygiënisch: vanwege de chemische weerstand van polypropyleen is er geen impregnering nodig met aanvullende chemische verbindingen.
- Biologisch inert: om bovenstaande redenen goed bestand tegen schimmels en motten.
- Ecologisch: het productieproces is veel ecologischer dan andere vezels, een veel lager gebruik van water, energie en chemische additieven in vergelijking met de meeste textielvezels.
Ook is deze draad 100% recycleerbaar.

De kussens hebben een binnenvulling van quick dry foam in combinatie met dacron, de stof van de hoezen is gemaakt van sunbrella (één van 's werelds beste outdoor stoffen). Een combinatie die zorgt dat de kussens snel drogen, schimmelwerend zijn, makkelijk te reinigen en ook nog is UV-bestendig.

BESCHIKBARE ELEMENTEN + AFMETINGEN
  • Nero diningstoel inclusief all weather kussen.
    Breedte: 53,3 cm, diepte: 68 cm, hoogte rugleuning: 81 cm, zithoogte: 46 cm.
  • Nero diningtafel zwart teakhout (6-persoons).
    Breedte: 100 cm, lengte: 240 cm.
  • Nero diningtafel zwart teakhout (8-persoons).
    Breedte: 100 cm, lengte: 300 cm.
GARANTIE

Op deze Nero diningserie zit 2 jaar fabrieksgarantie.
*Teakhout is een natuurproduct, teakhout kan ondanks de goede droging altijd werken. Teakhout vergrijsd en haarscheuren behoort tot de normale werking van hout.

Vraag een offerte aan voor deze set

U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

De kwaliteit van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 17:00 uur
Dinsdag         13.00 - 17.00 uur
Woensdag     9.30 - 17.00 uur
Donderdag    9.30 - 17.00 uur
Vrijdag           9.30 - 17.00 uur
Zaterdag        9.30 - 17.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
Jardinico
Heatsail
Ntense
Aerocover