barserie
Flexx

Flexx barset

De Flexx barserie van het welbekende kwaliteitsmerk Jardinico wordt gekenmerkt door verticaal geweven touw in combinatie met een naturel teakhouten frame. De ecru kussens matchen goed bij het antraciet touw, deze kussens zijn van sunbrella dus all weather en 4 seasons proof. De Flexx barkrukken en tafels zijn zowel in counter- als normale hoogte verkrijgbaar.

Barsets vanaf 5.950,-
*Let op, vanaf prijzen betreffen niet altijd opstelling zoals op foto.

Meer informatie over de Flexx barserie 

De barstoelen bestaan uit een lichtbruin teak frame wat omvlochten is met een antraciet-zwart rope / touw. De hoogwaardige kwaliteit vertaald zich in een chique en stevig frame wat ook nog eens een warme uitstraling heeft. 

Het touw wordt op een ambachtelijke wijze met de hand om de frames geknoopt, het soort touw die hier voor wordt gebruikt is Essegomma rope. Dit is een UV-bestendig type touw wat ook nog eens door-en-door gekleurd is.

Deze barserie is goed te combineren met een diverse bartafels. Echte aanraders bij deze Flexx serie zijn de Flexx bartafels, een warm bruin teakhouten tafel (net als de Flexx barstoelen). Een gezellige barserie die een uitnodigende uitstraling geeft aan elke tuin.

PRODUCTDETAILS

De frames & onderstellen van deze serie zijn van naturel teakhout, het touw waarmee deze frames zijn omvlochten is rope (bergbeklimmers touw), dit is gemaakt van Essegomma. Een draad die gemaakt is van polypropyleen, van nature antimicrobieel, waterafstotend, bestand tegen schimmels en bacteriën en bevat daarnaast geen schadelijke stoffen. De vezel bindt zich niet chemisch met andere stoffen en is daardoor goed bestand tegen vuil, er vindt geen absorptie plaats maar het vuil blijft hooguit oppervlakkig.
Nog enkele voordelen:
- Hygiënisch: vanwege de chemische weerstand van polypropyleen is er geen impregnering nodig met aanvullende chemische verbindingen.
- Biologisch inert: om bovenstaande redenen goed bestand tegen schimmels en motten.
- Ecologisch: het productieproces is veel ecologischer dan andere vezels, een veel lager gebruik van water, energie en chemische additieven in vergelijking met de meeste textielvezels.
Ook is deze draad 100% recycleerbaar.

De kussens hebben een binnenvulling van quick dry foam in combinatie met dacron, de stof van de hoezen is gemaakt van sunbrella (één van 's werelds beste outdoor stoffen). Een combinatie die zorgt dat de kussens snel drogen, schimmelwerend zijn, makkelijk te reinigen en ook nog is UV-bestendig.

BESCHIKBARE ELEMENTEN + AFMETINGEN
 • Flexx barstoel inclusief all weather kussens (standaard model).
  Breedte: 52,5 cm, diepte: 74,9 cm, hoogte rugleuning: 114,5 cm, zithoogte: 76 cm.
 • Flexx barstoel inclusief all weather kussens (counter model).
  Breedte: 52,5 cm, diepte: 74,9 cm, hoogte rugleuning: 102 cm, zithoogte: 63 cm.
 • Flexx bartafel naturel teakhout - standaard hoogte (4-persoons).
  Breedte: 80 cm, lengte: 170 cm, hoogte: 96,5 cm.
 • Flexx bartafel naturel teakhout - counter hoogte (4-persoons).
  Breedte: 80 cm, lengte: 170 cm, hoogte: 81,5 cm.
GARANTIE

Op deze Flexx barserie zit 2 jaar fabrieksgarantie.
*Teakhout is een natuurproduct, teakhout kan ondanks de goede droging altijd werken. Teakhout vergrijsd en haarscheuren behoort tot de normale werking van hout.

Vraag een offerte aan voor deze set

U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

De kwaliteit van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 17:00 uur
Dinsdag         13.00 - 17.00 uur
Woensdag     9.30 - 17.00 uur
Donderdag    9.30 - 17.00 uur
Vrijdag           9.30 - 17.00 uur
Zaterdag        9.30 - 17.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
Jardinico
Heatsail
Ntense
Aerocover