Calpi low diningset HG Tuinmeubelen   4 Seasons Outdoor   2400 x 1062   Project Bilthoven

low-diningserie 
Calpi

Calpi low-diningset

De Calpi low diningserie van het welbekende kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor wordt gekenmerkt door sterk rope wat op een elegante manier geweven is om een antraciet aluminium frame. De lichtgrijze zit- & rugkussens geven het geheel een zachte uitstraling, al deze kussens zijn all weather en 4 seasons proof. Een perfecte mix van loungen en dineren.

Calpi low diningsets vanaf 4.879,-
Let op! Vanaf prijzen betreffen niet altijd de opstelling zoals op foto!

Meer informatie over de Calpi low-diningserie

De lowdiningstoelen bestaan uit een aluminium frame wat omvlochten is met een antraciet rope / touw. De hoogwaardige kwaliteit vertaald zich in een chique en stevig frame wat ook nog eens makkelijk te reinigen is. 

Het touw wordt op een ambachtelijke wijze met de hand om de frames gevlochten, het soort touw die hier voor wordt gebruikt is olefin rope. Dit is een UV-bestendig type touw wat ook nog eens door-en-door gekleurd is.

Deze low-diningserie is goed te combineren met diverse low-diningtafels. Echte aanraders bij deze Calpi serie zijn diningtafels met een teakhouten tafelblad, een warme toevoeging aan de uitstraling van deze low diningset. Een prachtige dinnerserie met een geweldig zitcomfort.

PRODUCT DETAILS

De frames van deze serie zijn van antraciet aluminium, het touw waarmee deze frames zijn omvlochten is rope (bergbeklimmers touw), dit is gemaakt van een polyester kern wat weer omvlochten is met olefin. Een combinatie die er voor zorgt dat het touw stevig is en daarnaast ook UV-bestendig.

De kussens hebben een binnenvulling van quick dry foam in combinatie met dacron, de stof van de hoezen is gemaakt van olefin. Een combinatie die zorgt dat de kussens snel drogen, schimmelwerend zijn, makkelijk te reinigen en ook nog is UV-bestendig.

BESCHIKBARE ELEMENTEN + AFMETINGEN
  • Calpi low-diningstoel inclusief 2 all weather kussens.
    Breedte: 76 cm, diepte: 73,5 cm, hoogte rugleuning: 70 cm, hoogte armleuning: 58 cm, zithoogte: 47,5 cm.

GARANTIE

Op deze Calpi low-diningserie zit 2-5 jaar fabrieksgarantie.
*Teakhout is een natuurproduct, teakhout kan ondanks de goede droging altijd werken. Teakhout vergrijsd en haarscheuren behoort tot de normale werking van hout.

Vraag informatie aan over deze set

U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

De kwaliteit van onze tuinmeubelen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 17:00 uur
Dinsdag         13.00 - 17.00 uur
Woensdag     9.30 - 17.00 uur
Donderdag    9.30 - 17.00 uur
Vrijdag           9.30 - 17.00 uur
Zaterdag        9.30 - 17.00 uur
Zondag          Gesloten
-> aangepaste openingstijden

onze topmerken

4 Seasons Outdoor
Jardinico
Heatsail
Ntense
Aerocover